Previous Next

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Iskolánk 6.b osztálya a felvidéki Buzitára látogatott el gyermeknap alkalmából. Az iskola gyermekeinek zenés, táncos műsorának megtekintése után egy több állomásból álló, játékos vetélkedőn vettünk részt, ahol az egyes állomások egy-egy európai országot szimbolizáltak. Valamint volt egy lelki sátor is, ahol ikonfelismerésben és puzzle kirakásában mérhették össze tudásukat a csapatok. A finom ebéd elfogyasztása után gólyalábasok műsorát tekintettük meg. Majd a közeli Reste településre látogattunk el, ahol megnéztük a római katolikus templomot és az ottani Vadászkastélyt. Ezúton is nagyon szépen köszönjük a buzitai iskola igazgatónőjének és dolgozóinak, Vakles Attila görögkatolikus atyának és a restei polgármesternek a szíves vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat.

Tags:

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Iskolánkban újra Kett- pedagógiai módszeren alapuló hittanórák voltak. Alsó tagozatos csoportokban egy csodálatos Napindító foglalkozás valósult meg, melyben minden érzékszervünket használva, egymás napját kellemesebbé téve, mindenki jól érezte magát. Bár ez a foglalkozás nem új ismereteket ad át, hanem érzelmi, szívhez szóló dolgokat, mégis úgy gondolom ez is legalább annyira fontos és hasznos.
A felső tagozatban pedig Pünkösdre készülve, Jeruzsálembe képzeltük magunkat és az apostolokkal együtt a Szentlélek eljövetelét vártuk. A gyerekek elmondása alapján sokkal nagyobb élmény így tanulni és már alig várják a következő padlóképes órát.

Tags:
©2018 Szent Miklós Görögkatolikus Iskola és Óvoda

Keresés