Online oktatás 2021.

Dicsőség Jézus Krisztusnak!
Tisztelt Szülők/Gondviselők!
A Magyarország Kormánya által elrendelt járványügyi rendelkezésekkel kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:
1.
A határozat alapján, a digitális oktatásra való átállás időpontja 2021. március 8-tól 2021. március 31-ig tart. Április 1-től (csütörtök) április 6-ig (kedd) tavaszi szünet lesz. Az első tanítási nap várhatóan 2021. április 7. (szerda) lesz.
2021. március 8-án (hétfőn) az első digitális órában, az osztályfőnökök részletes tájékoztatást adnak az online tanítás további menetéről.
2.
Ezen időszak alatt a tanulók digitális (online) oktatásban kötelesek részt venni. Az eddigi órarend érvényben marad, az esetleges változásokról – és a digitális oktatásról - az osztályfőnök ad részletes tájékoztatást. Bármely – a digitális oktatással összefüggő - informatikai probléma esetén, tájékoztatást és segítséget kaphatnak az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen Flaskó Tamás rendszergazdától.
3.
A rendszeres gyermekvédelmi határozattal rendelkezőknek biztosítjuk az étkezést (kizárólag elvitelre), melyet az iskola étterméből 11.30 és 13.30 között lehet átvenni.
4.
A rendelkezés alapján az intézmény épületeiben gyermek nem tartózkodhat, ebben az időszakban gyermekfelügyelet nem tartható.
Szeretettel várjuk Kedves Diákjainkat az első tanítási napon, 2021. április 7-én!
Jó egészséget kíván az intézmény vezetősége!

Kapcsolódó hírek

Diego Morales -Indiana államminisztere

Földrajzi Hét 2024. /3.

Földrajzi Hét 2024. /2.