Alapfokú Művészetoktatás

Previous Next

Megérkezett hozzánk Simon András grafikusművész, aki részt vett a reggeli imaóránkon, majd a grafika, festészet tanszakos növendékeinkkel együtt elkészítették egyik rajzának a reprodukcióját. Szeretettel köszöntjük és reméljük, hogy jól fogja érezni magát nálunk. Ezúton is invitálunk minden kedves érdeklődőt a délután 4 órától kezdődő pódiumbeszélgetésre a művész úrral. A beszélgetést vezeti Kovács Lajos iskolalelkész.

10 órakor kezdődött Simon András grafikus művész tanúságtétele a Művelődési Központban, aki a 7-8. osztályosokkal beszélgetett. Majd 11 órakor az iskola "A" épületének aulájában Gál András igazgatóhelyettes úr megnyitotta a művész úr kiállítását, mely a délután 4 órakor kezdődő pódiumbeszélgetés alkalmával megtekinthető lesz az ide ellátogatók számára is.

Simon András grafikus művész egy fantasztikus felajánlást tett tanulóink számára: azok a tanulók, akik az év végi tanulmányi eredményüket 1 vagy több jeggyel feljavítják, illetve ha valaki leteszi a közép vagy a felsőfokú nyelvvizsgát, akkor felajánl a műveiből 1 illetve 2 alkotást. Köszönjük ezt a kedves gesztust!

©2021 Szent Miklós Görögkatolikus Iskola és Óvoda

Keresés