Hírek

Previous Next

Földrajzi hetünk zárónapja is érdekes programokkal telt. Barva Gábor - logisztikus és közgazdász - a Bosch győri és maklári telephelyének logisztikai vezetője is vendégünk volt. Beszámolt szakmai útjairól, többek között 5 hetes dél-amerikai látogatásáról. Utazásain túl beszélt diákjainknak a Bosch cégcsoport felépítéséről, munka-, és továbbtanulási lehetőségekről.

Previous Next

Csúcs '92
Barta József vetítettképes előadása
Iskolánk igazgatója tartott előadást arról a 28 évvel ezelőtti nemzetközi túráról, melynek kezdőpontja Sajószentpéter, végállomása a törökországi Epheszosz volt. Akkori 6. 7. és 8. osztályos diákok hatalmas vállalása volt ez, békeüzenetet vittek, miközben az útjukba eső 500 m feletti hegyeket is megmászták, ködben, esőben. Sátrakban, buszon aludtak 30 napon át. Epheszosz hegycsúcsára pedig kitűzték Magyarország zászlaját az olimpiai ötkarikával. Az előadás meglepetésvendégei voltak a túrán részt vevő akkori tanárok, és diákok: Lovas Józsefné és Szilasiné Péter Ágnes.

Previous Next

Adjatok hálát!
"Minden általa és érte teremtetett"
tematikus földrajzi hetünk rajzpályázatán eredményt hirdettünk.

Alsó tagozat
1. helyezett Béres Julianna 4. a
2. helyezett Bereczki Zelyke 1. c osztályos székelyhídi tanuló
3. helyezett Slezsák Zsolt 1. c

Felső tagozat
1. hely Zilahy Gréta 6. c
2. hely Magyar Máté 5. a
3. hely Balogh Erik 6. a osztályos tanuló.

Previous Next

Dr. Juhász Nagy Judit - a Joyson Safety Systems Hungary - képviseletében tartott járműtechnikai előadást.
A Joyson Safety Systems vezető a passzív biztonsági rendszerek területén, termékei között szerepelnek a kormánykerekek, légzsákok, biztonsági övek, gyermek biztonsági rendszerek, valamint elektronikai termékek, melyeket a cég a legnagyobb autógyártó vállalatok számára szállít be világszerte.

©2020 Szent Miklós Görögkatolikus Iskola és Óvoda

Keresés