Hírek

FONTOS tájékoztatás!

Previous Next
Tisztelt Szülők!
A hét végén a városunkban, a környező településeken, valamint a megyénkben erőteljesen megnövekedett a COVID-19 fertőzések száma, így intézményünkben is nőtt az érintettség.
Egyeztetve intézményünk fenntartójával illetve meghallgatva Molnár Oszkár polgármester úr, mint Edelény város operatív munkabizottságának vezetőjének tájékoztatását, 2 nap tanítási szünet lesz, 2020. november 3-án és 4-én (kedd, szerda), a Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola székhelyintézményében (ere a tanév rendjében meghatározott 6 tanítás nélküli munkanap kerete biztosítja a lehetőséget).
 
Ez alatt az idő alatt a felügyeletet biztosítani nem tudó szülők gyermekei számára gyermekfelügyeletet, 5 fős csoportokban biztosítunk 7.30. órától – 16.30 óráig (erre az időre étkezés kérhető). Esetleges igényüket az osztályfőnökök számára jelezzék, 2020. november 2-án 13.00 óráig.
 
Az Oltalom Tagóvoda továbbra is a szokott rendben tart nyitva! Esetleges változásról időben értesítjük a szülőket.
 
2020. november 2-án rendes tanítási munkanapot tartunk a megszokott formában! Arra kérjük a kedves szülőket, hogy az estleges tüneteket mutató gyermekeket, vagy kontaktban lévő tanulókat ne engedjék iskolába, illetve egyeztessenek a háziorvosukkal.
 
Az ingyenesen étkező gyermekek számára az étkezést biztosítjuk (a vonatkozó előírások megtartásával az edelényi tanulóink az iskola éttermében vehetik át a kicsomagolt ételt, 11.30 órától – 14.00 óráig, a vidéki diákjaink számára az étel kiszállításra kerül, szintén 11.30 órától – 14.00 óráig).
 
A hét további munkarendjéről (2020.11.5-6. csütörtök, péntek), legkésőbb 2020. november 4-én (szerdán), 12.00 óráig értesítem Önöket!
További jó egészséget kívánok! Vigyázzunk egymásra!
Barta József
©2020 Szent Miklós Görögkatolikus Iskola és Óvoda

Keresés