Hírek

Tisztelt Szülők!
 
A kialakult járványhelyzetre tekintettel és a gyermekek minél hosszabb iskolába járásának biztosítása érdekében október 1-től az iskola területére csak a diákok, és az itt dolgozók léphetnek be!
- Ügyintézés, kérdéseik feltevése elsősorban az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkön, vagy a 48/525-134, vagy a 06 30/586-6795 telefonszámon lehetséges.
A kért iratokat a gyermekeken keresztül juttatjuk el Önöknek.
A gyermekek étkezési-, művészetoktatási térítési díjait átutalással teljesíthetik a következő számlaszámon: 10700086-66754851-51300009
Megjegyzésként kérjük, feltétlenül adják meg a gyermek nevét, osztályát, és mely hónapot, illetve művészetoktatás esetén: a művészeti tanszakot (grafika és festészet, néptánc, citera, népi furulya, klasszikus furulya, oboa, zongora) és az aktuális félévet (2020/2021 - I. félév).
Köszönjük együttműködésüket, és megértésüket!

Previous Next
Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!
Szeretném megköszönni, hogy az elmúlt napokban rendkívüli körültekintéssel voltak/voltatok a járványügyi szabályok megtartása érdekében.
Köszönöm a meghozott intézkedések elfogadását, és betartását.
Arra kérnék most mindenkit, hogy az elkövetkezendő napokban, hetekben továbbra is segítsék/segítsétek munkánkat, hogy minél tovább tudjunk hagyományos módon tanulni, tanítani.
Egyben kérem mindannyiunk imáját a világjárvány elmúlásáért!
Megismételt köszönettel: Barta József

Tájékoztatjuk a kedves szülőket és diákjainkat, hogy az iskolában a tanévnyitó ünnepség a következőképpen alakul:

2020. augusztus 31. hétfő 17 óra ALSÓ TAGOZAT

2020. szeptember 1. kedd 8 óra FELSŐ TAGOZAT

A tanévnyitó után az ELSŐ OSZTÁLYOS TANULÓK SZÜLEINEK tájékoztatást adnak az osztályfőnökök a tanév menetéről és teendőiről és ők ekkor kapják meg a tankönyveket is. 

Previous Next

A fotók arról tanúskodnak, mennyire kihalt Nélkületek - Kedves Diákok - az iskolánk udvara is, kertje is, tankonyhája is. A kertünk földje azonban nem lustálkodott a karantén alatt sem: nagyszerű vöröshagyma- és borsmenta-szüretünk lehetett volna együtt, ha járhattunk volna a suliba, és rendszeresen gondozhattuk volna a kertünket. Most kénytelenek voltunk Nélkületek vetni, szüretelni, hagymafonatot készíteni, a gyógynövényt a szárításhoz előkészíteni, a konyhánkban kifüggeszteni. Hálás köszönet Kerekes Imre igazgatóhelyettes úrnak a nyári gondozásért. Az Országos Iskolakert-fejlesztési Program, Iskolakert Alapozó Alprogram mentora, F. Nagy Zsuzsanna is járt nálunk, néhány jó tanácsot is megosztott, hogy a jövőben gazdaságosabban bánjunk a talpalatnyi földünkkel. További szép időtöltést kívánok Nektek a nyárra: Szőrné Zsigrai Erika

Tags:

Previous Next


Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!
Iskolánk asztalitenisz nyári napközis tábort szervez az alábbi időpontokban:
1. hét 2020. 07.06 - 07.10.
2. hét 2020. 07.20.- 07.24.
3. hét 2020. 08.03 - 08.07.
4. hét 2020. 08.10 - 08.14.
A tábor egy napján autóbuszos kirándulásra visszük a gyerekeket.
A tábor progamjai ingyenesek, így az autóbuszos kirándulás is! Napi háromszori étkezést biztosítunk, melynek díja 1.250 Ft/fő/nap (ez a szülők által fizetendő).

Jelentkezni lehet Doros Szilárdnál a 0630 515 4789 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
Szeretettel várunk minden érdeklődő diákot!

©2020 Szent Miklós Görögkatolikus Iskola és Óvoda

Keresés