Határtalanul

Pályázat megvalósításai:

 • Határtalanul a Felvidéken- 3. nap

  Határtalanul programunk 3.napján Lőcsén és Kézsmárkon jártunk. Megismerkedtünk Thököly Imre kastélyával illetve egy neogótikus stílusú katolikustemplom padjaiban is imádkoztunk

  Bővebben
 • Határtalanul a Felvidéken- 2. nap

  Határtalanul programunk 2.napján Iglón jártunk és megismerkedtünk kultúrájával templomjaival és egyéb látnivalóval. Délután pedig a Szlovák paradicsom Tamásfalvi kilátóhoz egy csodálatos túrán vettünk részt.

  Bővebben
 • Határtalanul! a Felvidéken

  Intézményünk diákjai a Határtalanul program első napján a Tornaljai Általános Iskolában látogatta meg az ott tanuló magyar diákokat. Majd ezt követően a Krasznahorkai várban tett sétát és indult el Betlérre.

  Bővebben
 • Határtalanul! a Felvidéken

  A Határtalanul! program célja a magyar-magyar kapcsolatok építése, személyes kapcsolatok kialakítása, elmélyítése. Ezen program keretén belül ebben a félévben a 7.a és a 7.b osztály látogat el a Felvidékre. Eddigi útjuk során ellátogattak a szepesi várba és a kapitóliumba, amelyet Szlovákia Vatikánjaként is említenek.

  Bővebben
 • Határtalanul!

  A Hatàrtalanul program 4. és egyben utolsó napjàn Gömörön és Gombaszögön jàrtunk .A helyi iskola diàkjaival és az iskolai élettel ismerkedtünk meg ,illetve egy csodàlatos cseppkőbarlangban is jàrtunk.Szerencsésen, élményekkel gazdagon tértünk haza, Edelénybe.

  Bővebben
 • Határtalanul!

  Intézményünk 7. évfolyamos tanulóival a Határtalanul program keretén belül 4 napot felvidéken töltünk 1. napon Kassa nevezetességeivel ismerkedtünk meg, 2. napon Szepességi városok, Lőcse, Kézsmárk , Igló történelmi emlékeit látogattuk meg.

  Bővebben
 • 1

©2020 Szent Miklós Görögkatolikus Iskola és Óvoda

Keresés