Lego Bugatti Chiron
Szombati napunk Budapesten a tudomány és a technika témakörében telt. A Tudományok Fővárosa élménygazdag programjai után hazafelé tettünk egy rövid kitérőt a Westend bevásárlóközpontba, ahol igazi ritkaság várt ránk! A LEGO ugyanis elhozta Budapestre az életnagyságú Bugatti Chiront, amelyet több mint egymillió apró építőkockából raktak össze.

Tags:

LEGO Academy, Billund

Büszke örömmel osztom meg Kállai Balázs tanár úr fotóját, aki egy héten át a dániai Billundban (a LEGO szülőhazájában) vesz részt egy, Európát felölelő képzésen. Az öreg kontinens számos országából érkező 14 pedagógus tréningjének célja, a LEGO modularis oktatásának elsajátitása, beépítése a tanítási rendszerekbe és a STEM alapú oktatásba.
Az itt megszerzett tudást a hazai kollégák továbbképzésére és diákjaink oktatására használja majd fel, tanár úr!
Köszönjük a LEGO Education hazai képviseletének a H-didakt Kft-nek, Kopasz Anikó ügyvezető asszonynak, hogy Magyarországról kollégánkat választotta!

Barta József
igazgató

Tags:

A tábor helyszíne:

Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola
3780 Edelény, Borsodi út 36/b.


A tábor időpontja:

2019. július 08-12. (hétfő-péntek)

 

A tábor jelentkezési határideje:

2019. május 30.

 

Részvételi díj:

Szállás biztosítása nélkül: 43.500 Ft, mely magába foglalja az egész napos foglalkozásokat és programokat (belépőket, buszbérlést), valamint a napi étkezéseket.

Szállás biztosításával: 53.500 Ft, mely magába foglalja az egész napos foglalkozásokat és programokat (belépőket, buszbérlést), a napi étkezéseket valamint a gyermekek elszállásolását.

 

Étkezések:

Napi 5 alkalommal történő étkezés (reggeli-tízórai-ebéd-uzsonna-vacsora). 

(Kivétel az utolsó nap, a tábor zárásának időpontja miatt az utolsó étkezés az uzsonna!)

 

Létszám:

maximum 25 fő (5-7. évfolyamos diák)

A férőhelyeket a jelentkezés sorrendjében töltjük fel.

 

Bővebb információ a táborral kapcsolatban:

https://stemhungary.com/hu/esemenyek/2019-nyari-tabor-edeleny-koltsegteriteses

 

A táborra előzetes jelentkezés a következő űrlapon lehetséges:

https://stemhungary.com/hu/nyari-tabor/edeleny-koltsegteriteses

 

 

Tags: , ,

Previous Next

December 3-án szakmai bemutató napot tartottunk iskolánkban. Több településről, többek között Taktakenézről, Színből, Miskolcról és még határainkon túlról, Székelyhídról is érkeztek hozzánk vendégek, kollégák. Valamint ellátogatott hozzánk a budapesti Kőrösi Csoma Sándor Kéttannyelvű Általános Iskola tanára kara is. A szakmai napon lehetőség nyílt arra, hogy a pedagógus kollégák megosszák egymással ötletekeit, jógyakorlataikat, és bepillantást nyerjenek iskolánk életébe. Többek között matematika, természetismeret, angol, hittan, testnevelés, földrajz órákat nézhettek meg vendégeink, amelyeken az általunk használt új oktatási módszerek is bemutatásra kerültek. A nap végén az új digitális eszközökről halhattunk egy előadást Gere Ferenc úr tolmácsolásában. Reméljük, hogy a hozzánk ellátogatott vendégek jól érezték magukat nálunk és a találkozások a jövőben is folytatódni fognak.

Tags:
©2019 Szent Miklós Görögkatolikus Iskola és Óvoda

Keresés