Previous Next

2019. március 23-án, Miskolcon rendezték meg az Országos Hit- és Erkölcstan Verseny Egyházmegyei fordulóját. A verseny témáját a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való készület adta meg. A verseny feladataiban fontos cél volt, hogy a gyerekek számára kiemelje és megmutassa, mennyire fontos az életünkben az Eucharisztia, az Oltáriszentség. Miként a Zsoltárok könyve is fogalmaz: „Minden forrásom belőled fakad…”
Az Egyházi Iskolások 5-6. osztályos korcsoportjában Malinkó Dioméd, Molnár Hunor és Demkó Balázs a III. helyen végzett, míg a 7-8. osztályosok korcsoportjában Girhiny Hanna és Tóth Henriett a II. helyet szerezte meg. Így mindkét csapat képviseli majd iskolánkat az országos metropóliai döntőben Máriapócson.
Hálával tartozunk a gyerekeknek a lelkiismeretes készületért és további sikereket kívánunk nekik!
Gratulálunk felkészítő pedagógusuknak, Ráczné Kalapos Katalinnak.

Previous Next

A debreceni Szent Efrém Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola által rendezett nemzetközi népdaléneklési versenyen iskolánk Kispántlika énekegyüttese III. helyezést ért el csoportos kategóriában. A csapat tagjai: Lénárt Dorina 8.c, Poros Evelin 8.c, Tomorszki Flóra 7.b. Felkészítő: Kálmán Rita. Szívből gratulálunk!

Tags:
©2019 Szent Miklós Görögkatolikus Iskola és Óvoda

Keresés