Letölthető alkalmazás

Új alkalmaások jelentek meg a KRÉTA felhasználóinak, sok újdonsággal kibővítve, stabilabb működéssel.
(Ajánlott a régi alkalmazás cseréje)
Image

KRÉTA Tanulóknak

download
Download
Image

KRÉTA Szülőknek

download
Download

Kedves Szülők!

Iskolánkban bevezetésre került az e-Napló. Ennek segítségével Önök naprakész visszajelzéseket kaphatnak gyermekük iskolában töltött tevékenységéről. Könnyedén nyomon követhetővé válnak a pedagógusoktól kapott érdemjegyek, értékelések, különböző feljegyzések (házi feleadat és felszereléshiányok, intők, dicséretek stb.) valamint a mulasztások és értesítések is.

Minden gondviselőhöz (anya, apa, gyám) létrehoztunk külön-külön belépési felületet, így mindenki a saját felületén láthatja a gyerekkel kapcsolatos fontosabb információkat. A rendszer adatvédelmi szempontból biztonságos, a személyes adatokhoz csak a megadott jelszóval lehet hozzáférni. Jelszavuk védelme és titokban tartása azonban fontos követelménye a biztonságnak. Kérjük a felhasználónevet és a jelszót őrizzék meg, és gondoskodjanak róla, hogy ne kerüljön illetéktelen kezekbe! A felhasználónevet és a jelszót a szülőnek, gondviselőnek személyesen adjuk át (szülői értekezleten).

A rendszerben lehetőség van a belépést követően rögzíteni a saját e-mail címüket és telefonszámukat, amivel a későbbiekben lehetőség lesz beállítani, hogy értesítést kapjanak az új bejegyzésekről.

A rendszer használatához elegendő egy tetszőleges böngésző vagy elérhető „KRÉTA ellenőrző” néven mobileszközön (Android és iOS) is.

Az e-napló az iskola honlapján, sztmi.hu/e-naplo vagy közvetlenül az sztmi.e-kreta.hu linken érhető el.

További információ az iskola honlapján (sztmi.hu/e-naplo);
illetve a Kréta Tudásbázis honlapján (tudasbazis.ekreta.hu).

KRÉTA Mobil alkalmazás
KRÉTA E-Ügyintézés
©2020 Szent Miklós Görögkatolikus Iskola és Óvoda

Keresés