FIGYELEM!

Tisztelt Szülők!
Szeretném megköszönni Önöknek, az őszi szünet meghosszabbításához nyújtott segítségüket!
Köszönöm együttműködésüket!
 
Annak érdekében, hogy az esetleges fertőzést (a tőlünk telhető legnagyobb mértékben) megakadályozzuk, az elkövetkezendő két napon, 2020. november 5-én és 6-án (csütörtök, péntek), tanítás nélküli munkanapot tartunk. Ezen a két napon az osztályban tanító pedagógusok online formában, digitális kompetenciafejlesztést és digitális-tananyag ismeretszerzést fognak tartani. Amennyiben a digitális hozzáférés területén nehézségeik adódnak, azt jelezzék az osztályfőnököknek.
Kérjük tanítványainkat, hogy kövessék figyelemmel a KRÉTA felületén megjelenő információkat!
Ez alatt az idő alatt továbbra is a felügyeletet biztosítani nem tudó szülők gyermekei számára gyermekfelügyeletet, 5 fős csoportokban biztosítunk 7.30. órától – 16.30 óráig (erre az időre étkezés kérhető). Igényüket az osztályfőnökök számára jelezzék, 2020. november 4-én 09.00 óráig.
Az ingyenesen étkező gyermekek számára az étkezést biztosítjuk (azok számára, akik ezt kérték). A vonatkozó előírások megtartásával - az edelényi tanulóink az iskola éttermében vehetik át a kicsomagolt ételt - 11.30 órától – 14.00 óráig, a vidéki diákjaink számára az étel kiszállításra kerül, szintén 11.30 órától – 14.00 óráig.
Reményeink szerint 2020. november 9-én, hétfőn a hagyományos formában, az iskolában folytatjuk a tanítást. A jövő hét további pontos munkarendjéről, legkésőbb 2020. november 6-án (pénteken), 12.00 óráig értesítem Önöket!
 
További jó egészséget kívánok! Vigyázzunk egymásra!
Barta József

Kapcsolódó hírek

Robotika verseny - WRO

Diego Morales -Indiana államminisztere