Étkezés

fas fa-info-circle
Intézmény azonosító: 114916
Bankszámlaszám:10700086-66754851-51300009

Az étkezés biztosítása és annak elszámolása kizárólagosan a Titkárság feladata.
Kérjük Önöket, hogy a diák étkezésével kapcsolatos igényeit elsősorban a Titkársággal közöljék.

Az étkezési igényeket kérjük, elsősorban az info@sztmi.hu e-mail címre jelezzék.

Igénylés

Menzát illetve napközit igényelni a kitöltött adatlap leadásával lehet (adatlapot az osztályfőnöktől kapnak és nekik kell visszajuttatni!) Ha kedvezményre jogosult, kérjük csatolni a megfelelő határozatot. A határozat lejártával már teljes árat kell fizetni!

Számlázás

A térítési díjat a tárgyhónap lezárása után számlázzuk. A számlát az www.etkezesiszoftver.hu oldalon lehet megtekinteni, regisztráció után, valamint e-mailben is elküldjük. Új felhasználóknak a regisztrációhoz szükséges e-mail cím megadása.

Gyermek aznapi ebédje

Mivel étkezést csak a következő napra lehetséges lemondani, a gyermek aznapi ebédje az étkezőben 13.30-ig tárolóedényben átvehető.

Váltás

Csak hónap végén lehet váltani, ha menzáról napközire (vagy fordítva) szeretne áttérni. Új igénylést természetesen hó közben is lehet leadni.

Lemondás

Az iskolánkban mindig következő napra előre adjuk le a rendelést. Ennek legvégső határideje 10.30 óra. Így kérjük Önöket, betegség, egyéb távollét miatt ezen időpontig szíveskedjenek Titkárságunkat értesíteni. 
Az étkezési igényeket kérjük, elsősorban az info@sztmi.hu e-mail címre jelezzék. A telefonon érkezett bejelentésekért nem vállalunk felelősséget.

Fizetés

Az esedékes díjat átutalással, és készpénzben egyaránt rendezhetik. Az átutalás teljesíthető a 10700086-66754851-51300009 pénzforgalmi számlaszámra.
Készpénzes teljesítés a titkárság irodájában, minden héten szerdánként, munkaidőben lehetséges.

Figyelem

Különösen kérjük a térítésmentesen étkezők Szüleit, értesítsék a Titkárságot a gyermek hiányzása esetén, mivel a be nem jelentett hiányzásokból a konyhán sok felesleg keletkezik napról-napra, melynek költsége intézményünk Fenntartóját terheli.

Kérjük a kedves szülőket, hogy az étkezés lemondását, a fizetési kötelezettségüket, valamint a fizetési határidőket pontosan tartsák be, segítsük ezzel is egymás munkáját.

Étkezési térítési díjak


Kedvezmény nélkül
50 %-os kedvezmény esetén
100 %-os kedvezmény esetén
Napközi

678 Ft/nap

339 Ft/nap
0 Ft/nap
Menza

405 Ft/nap

203 Ft/nap
0 Ft/nap
Óvoda

552 Ft/nap

-
0 Ft/nap